🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Френски булдог

Френски булдог

Как да разберете дали Френският булдог е подходяща порода куче за вас?

Защо да си взема френски булдогФренският булдог е интересна и доста популярна порода куче. Социалните мрежи като Facebook и Instagram са пълни със снимки на тези очарователни кучета. Не е трудно да разберем, защо хората ги харесват толкова много.

Със своето нестандартно набръчкано лице, щръкнали нагоре уши (наподобяващи ушите на прилеп) и странна походка, тези кучета са способни да ни накарат да се усмихнем и в най - трудните моменти.

Научете повече за тези дружелюбни кучета, за да разберете дали те са подходящи за вас. Представяме ви някои от най - ярките характеристики, които притежава Френския булдог.

1. Тези кучета ще ви накарат да се смеете

Френските булдози са очарователни и умни кучета, които са известни с чувството си за хумор и глупавите лудории, в които се забъркват.

2. Обичат спокойния живот и излежаването на дивана

Френския булдог е спокойно куче, което се нуждае от много малко физически упражнения. Ежедневната разходка е напълно достатъчна да го поддържа в добра форма. През горещите летни месеци трябва да бъдете изключително внимателни, защото тези кучета прегряват много бързо и могат да станат жертва на топлинен удар.

3. Френския булдог е отличен избор за домашен любимец в апартамент

Тази порода е с малки размери и на тегло достига до 8 - 14 килограма. Не изискват много физически упражнения и са сравнително тихи. Това ги превръща в идеални животни за апартаменти в оживени жилищни квартали.

4. Обичат компанията на хората

Френския булдог обича много компанията на своя стопанин. Всъщност тези кучета показват привързаност към почти всеки срещнат човек. Все пак трябва да знаете, че тези кучета не се разбират много добре с малки деца и котки.

5. Често хъркат

Най - вероятно ще разберете кога един Френски булдог е заспал. По време на сън тези кучета често хъркат, пъшкат, сумтят и издават други странни звуци.

Рейтинг:
3.4/5 на базата на 7 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

120. Здравко
Моето френчи получи гърчове на какво се дължи.
119.
Здравейте,имам въпрос
118.
Здравейте имам френче на 10 месеца и вече е разгонена за 2 път в последните 4 месеца, кървенето е доста силно
117. параскев
имам френски булдог на 1г 7м много му пада козината какво да правя
116.
Здравейте искам да попитам защо моето булдоче му пада постояно козината и му излизат някакви розови петънца
115. Илия илиев
Здравейте планирам да си взема френски булдог но съм чувал че е обичат много децата а моите са много палави според вас проблем ли е
114. Eli
Zdr imam frenski bulldog na 2 meseca.S kakvo da go hrania?
113. Аси
Здравейте Моето е на 53 дни и още не си е вдигнало ушите Моля за инфо Кога би трябвало да си ги вдигне
112.
Много хубава статия, как да разбера дали кучето ми е готова за разплод?
111. Нико
Здравейте и от мен. Имаме следният проблем. Фритц е на година и половина, винаги е бил капризен към храната, но се справяме някак си. Разнообразие е ключът към успеха. Тук идва и проблемът прави алергии и не мога да ги хвана. Гънките около муцунката му са червени и подпухнали , а лапичките си ги ближе доста често. Установихме, че е алергичен към пернати, но до там. По препоръка от ветеринарят сменихме цялото меню. Консерви чисто месо - конско, кенгурско, козе, а за сухата храна опитваме с миксове максимум от един протеин и един въглехидрат. Конско с тапиока, козе с тиква, Воден бих - ориз. За съжаление проблема остава и почвам да се притеснявам. Благодаря предварително за съветите.
110. Биляна Бойчева
Здравейте,малко мъниче е на 55дни и От вчера е омърлушена .Ячера повърна 2-пъти и я заведох на лекар.Докторката каза ,че може нещо да я изяла и да си е раздразнила стомахчето,дадоха ни храна ни диетична консерва Снощи яде от нея и повърна имаше пак разстройство .Сутринта я заведох биха и инжекция да спре разтройството дадоха и сиропче ,че кашля поради малко непце и ми дадоха още едни хапчета поради раздразнено стомахче,но пак е омърлушена и само спи.
109.
Нащо на една година и с кльопнати уши
108. д-р БауБау
До 107. Мери - не се притеснявайте, тепърва ще започне изправянето на ушичките. Все още е бебе, нормално е!
107. Мери
Здравейте! Имам френски булдог на 42 дни (мъжко ) и caмo едното ушенце е изправило. Зaпoчвa дa ce пpитecнявaм дaли ще ги изправи и двете!!!
106.
Благодаря!
105. д-р БауБау
До 103. Деси - ако не е правена копропроба е добре да се направи и да се види дали не се касае случайно за наличие на вътрешни паразити! (дори да се обезпаразитява редовно пак има риск от опаразитяване). Успех!
104. д-р БауБау
До 102. - не се притеснявайте, нормално е за възрастта! Все още е в растежен период!
103. Деси
Здравейте,имам френчи на годинка пет месеца. От два три месеца имаме страшни проблеми,отслабна драстично,не иска да се храни,ходи много често по голяма нужда и е доста редичко ???? сменихме храната.правихме изследвания пихме лекарстваа...но още няма подобрение! Ще съм благодарна ако дадете съвет какво да правя защото съм доста притеснена и не знам какво да я правя вече????
102.
Здравейте! Нашето булдоче е на два месеца и половина (женско) и само прави опити да си изправи ушите. Започва леко да се притеснявам дали въобще ще ги изправи?
101. д-р БауБау
До 100. - какъв е въпросът Ви? :)
Виж още отзиви
Коментирай
loading...