Тайска котка

Тайска котка

Характер и поведение на Тайска котка

Отглеждане на Тайска коткаКак се отглежда Тайска коткаСмята се, че това са едни от най - съобразителните и високи по интелект породи котки. Притежават голяма активност и са страшно любопитни.

Подобно на съвременните Сиамки те също страшно силно се привързват към своите стопани и ги чакат с нетърпение вечер, когато се прибират.

Вместо лай и въртене на опашка, както е при кучетата, Тайските котки показват своята добронамереност със силно мяукане и отъркване в стопанина си. Могат да правят това дори когато просто искат внимание, а не за нещо конкретно.

Тези котки не обичат самотата и не понасят да стоят сами у дома. Обичат да бъдат сред своите стопани или с друга котка от същата порода.

прегледи 3060

Препоръчани продукти

Коментари за Характер и поведение на Тайска котка

 1. 1.

  имах такава котка (която ми убиха зли хора). тя е императрицата на котките, самото съвършенство, безкористно ме обичаше и страдаше с мен когато бях болна; безкомпромисно разпознаваше и ненавиждаше лошите хора. никое друго коте не можа да запълни празнотата в душата ми:(

 2. 2.

  Имаме в къщи такъв супер сладур, малко е по-дебел, но е уникален по характер и поведение!

 3. 3.

  СТРАХОТНИ КОТКИ СА. ИМАХМЕ ЕДНА, КОЯТО ПОЧИНА НА 19 Г И СЕГА ИМАМЕ ВТОРА НА 1.6 Г. МНОГО ИНТЕЛИГЕНТИН И УМНИ ЖИВОТНИ

 4. 4.

  До 3. РЕНЕТА - ако желаете може да стане част от семейството на баубау :)

  http://www.baubau.bg/забавно/любимци/добави

 5. 5.

  Сладурка

 6. 6.

  За мен това са съвършени същества! Пораснах с женска тайка, която си отиде от старост. От 3 години имам момченце, пак тайче, което обожавам . Прелестни животни. Предпочитана компания за мен.

 7. 7.

  някой знае ли от къде мога да си намеря такава котка

 8. 8.

  Страхотни животни, аз също имах почина на 14год. от старост, целият ми съзнателен живот мина с нея, много добър приятел, винаги усещаше когато не се чувствах добре.. идваше и лягаше на гърдите ми.

Подобни статии

Ландзеер (Лендзир)

Ландзеер (Лендзир)

Синоними: Landseer Type continental-europeen Разговорни термини: Ландзер "Черно - бял Нюф...