Сиамска котка

Сиамска котка

Характер и поведение на Сиамска котка

Характер на Сиамска коткаМяукане при Сиамска коткаСиамските котки са невероятни. Много са умни, любопитни, игриви (не само докато са малки) и понякога много забавни.

Трябва да знаете, че тази порода не е от най - тихите и ако сте решили това да бъде новият Ви домашен любимец трябва да свикнете с този факт.

Със своето често и доста шумно мяукане (особено в период на разгоненост или недоволство) успяват да привлекат вниманието и вероятно точно това е и целта им.

Известни са с паметливостта си както за добро така и за лошо. Успяват по свой начин да се отблагодарят за направено добро, но същото се отнася и за обратният случай - отмъстителни са.

Характерно за Сиамките е, че не обичат шума и това може да доведе дори до тяхното травмиране, така, че не бива да оставят сами за дълго време.

4.2, 5 гласа
прегледи 13843

Препоръчани продукти

Коментари за Характер и поведение на Сиамска котка

 1. 1.

  НАЙ КРАСИВАТА КОТКА НА СВЕТА.....МНОГО Я ОБИЧАМ........

 2. 2.

  Моятя катка есиямка

 3. 3.

  imam edin vapros pres kolko vreme se kapi siamskoto kote

 4. 4.

  До 3. Анонимен - ако котето се гледа в затворено помещение и няма контакт с външната среда - 2 пъти годишно е достатъчно.

 5. 5.

  Красавица

 6. 6.

  moqta kotka e siqmska i e mnogo igriva. tq e na 1 mesec i dori q nay4ix da mi dava pet

 7. 7.

  My cat is...wow...

 8. 8.

  Моят котарак е сиамец. На 18 години и десет месеца е в момента.От старост започнаха да му падат зъбите и мина на мека храна.Има и лек проблем със ставите трудно скача на дивана.Започна и много време да спи.

Подобни статии

Йоркширски териер

Йоркширски териер

Йоркширските териери, наричани често "йоркита" са една от най - популярните породи кучета в света, а...