Лабрадор

Лабрадор

Характер и поведение на Лабрадор

Опасен ли е ЛабрадораЛабрадорът е много сигурно, непретенциозно и лесно приспособимо куче. Има страшно добър нрав и изключителна търпеливост, което го прави отличен приятел на децата у дома.

Породата се слави с обичта си към водата и благодарение на ципестите си лапи и видровидната опашка, Лабрадорът е отличен плувец.

Може ли да плува ЛабрадораРазбира се прекрасно с други животни, дори и с гризачи и са редки случаите, в които може да прояви агресия. Според някои това дори е невъзможно. Това е куче, настроено добронамерено към всеки и към всичко.

Въпреки миловидният си и добродушен нрав, не трябва да се пренебрегва и факта, че тези кучета са отлични пазачи и винаги ще алармират в подходящият момент при опасност и т.н.

Коментари за Характер и поведение на Лабрадор

 1. 190.

  Kolko struva

 2. 191.

  До 186. Love Dog - както Ви е отговорил 187. цените варират! Средната цена е 25-30 лв, но зависи и от ваксината и от вет.клиника.

 3. 192.

  До 189. - раъбира се, но приберете чупливи предмети и неща, които биха могли да го наранят в стремежа му да си играе.

 4. 193.

  Kolko struva purvata vaksina

 5. 194.

  До 193. - цената е различна и зависи от доста фактори - обикновено в по-големите градове, цените са по-високи. Всяка ветеринарна клиника има своя ценова листа. Освен това цената зависи и от типа на ваксината. Ориентировъчна цена, която бихме могли да ви дадем - 15 - 40 лв.

 6. 195.

  Можели някои да ми каже няколко съвета за дрисировка

 7. 196.

  Здравейте имаме лабрадор на 4 месеца може ли някой да ни каже как да го дресираме и да го научим да се изхожда само на едно място.

 8. 197.

  До 195. Лабрадор - http://zoomedia.baubau.bg/съвети/обучение-на-кучето

 9. 198.

  До 196. Вероника - http://zoomedia.baubau.bg/съвети/съвети-научим-куче-ходи-навън-тоалетна

 10. 199.

  Здравейте,искам да попитам има ли някой от вас с алергия и да гледа лабрадор.Искам да си взема тскова кученце,но ме притеднява това ,че имам алергия не е към кучета,но пишеше ,че самата порода отделя повече алергени..

 11. 200.

  До 199.- за да намалите алергичните реакции:
  -Дръжте кучето далеч от спалнята
  -Играйте на открито с него
  -Измивайте си ръцете след като спрете да си играете с него
  -Къпете кучето веднъж седмично
  -Махнете чергите и килимите от дома си
  Аз мисля, че Лабрадорите не би трябвало да предизвикат алергични реакции на стопанина! Е, късмет и успех! ;) :)

 12. 201.

  До 199. - ако нямате алергия към кучета, едва ли ще имате проблем в присъствието на лабрадор. Преди вземането му обаче е добре да се консултирате и с вашият личен лекар!

 13. 202.

  Здравейте. Имам черен лабрадор на две години и имам проблем с него. След като го нападна и нахапа друго куче, е станал много агресивен към всяко куче. Докато го разхождам и види друго куче почва да го лае и не мога да го удържа. Наистина не знам какво да правя

 14. 203.

  До 202. Росица - тъй като Лабрадорът не е от групата на агресивните кучета е възможно той да се е наплашил и да е решил, че всяко друго куче би го нападнало! Моят съвет е да се прегледа от ветеринар и да се установи нещо! Може да опитате и с наморник или да го изведете с негово другарче, за да види, че не би го наранило! Пожелавам ви късмет! :)

 15. 204.

  До 202. Росица - вероятно още е под стрес и го прави като отбранителна реакция. Опитайте се да го събирате с кучета, с които преди се е разбирало. Дръжте го на повод при първите им срещи. Ще е нужно повече време докато се успокои от станалото.

 16. 205.

  Това имах предвид.

 17. 206.

  moje li nekoi da mi kaje idei za dresiraneto na labrador zajoto nqmam ideq kak da go nau4a da se izhojda na van. I moga li da ko kapq ako e na dve sedmici

 18. 207.

  До 206. labrador - изпращаме Ви статия, която ще Ви бъде от полза: http://zoomedia.baubau.bg/съвети/съвети-научим-куче-ходи-навън-тоалетна. Изкъпете го само ако е необходимо, тъй като кученцето е прекалено малко.

 19. 208.

  Hei zdraveite az imam labeador u dva pitbula sega vzeh pitbulite te sa na 2 meseca a labradorat mi e na 3 godini pritesnqvame che moje kato gi ostavq sami Arkan da gi napadne

  Pomosht kakvo da pravq

 20. 209.

  До 208. Asen Tsekov - преди да пристъпите към тази крачка нека се опознаят добре. Ако трябва ги затваряйте в отделни стаи за всеки случай. Колкото и да са добронамерени лабрадорите, когато останат сами няма как да сте сигурни какво може да се случи било то и в опит за игра.

Подобни статии

Рекламирай в INSERT.BG