Лабрадор

Лабрадор

Характер и поведение на Лабрадор

Опасен ли е ЛабрадораЛабрадорът е много сигурно, непретенциозно и лесно приспособимо куче. Има страшно добър нрав и изключителна търпеливост, което го прави отличен приятел на децата у дома.

Породата се слави с обичта си към водата и благодарение на ципестите си лапи и видровидната опашка, Лабрадорът е отличен плувец.

Може ли да плува ЛабрадораРазбира се прекрасно с други животни, дори и с гризачи и са редки случаите, в които може да прояви агресия. Според някои това дори е невъзможно. Това е куче, настроено добронамерено към всеки и към всичко.

Въпреки миловидният си и добродушен нрав, не трябва да се пренебрегва и факта, че тези кучета са отлични пазачи и винаги ще алармират в подходящият момент при опасност и т.н.

4.5, 2 гласа
прегледи 26116

Препоръчани продукти

Коментари за Характер и поведение на Лабрадор

 1. 208.

  Hei zdraveite az imam labeador u dva pitbula sega vzeh pitbulite te sa na 2 meseca a labradorat mi e na 3 godini pritesnqvame che moje kato gi ostavq sami Arkan da gi napadne

  Pomosht kakvo da pravq

 2. 209.

  До 208. Asen Tsekov - преди да пристъпите към тази крачка нека се опознаят добре. Ако трябва ги затваряйте в отделни стаи за всеки случай. Колкото и да са добронамерени лабрадорите, когато останат сами няма как да сте сигурни какво може да се случи било то и в опит за игра.

 3. 210.

  Донесохами лабрадор на1месец тежи 1,5 на каква температура трябва да се държи роден е на 9.1 можели докато сме на работа да го държа в стая 10 градоса

 4. 211.

  Пак съм аз живея в къща и той ще живее на двора кога може да го оставя на вънкау

 5. 212.

  До 210, 211. - тази температура е ниска за него, като се има предвид, че е още бебе. Температурата трябва да бъде поне 15 градуса. Сега със затопляне на времето може да го оставяте навън, но само през деня. Но трябва да има къщичка или легълце там, където ще може да отиде ако му стане студено.

 6. 213.

  Благодаря ,като мине първата имонизация можели даго извеждам на двора по малко за да свиква при 15 градоса

 7. 214.

  До 213. - може, да, времето вече се затопля и е подходящо за разходка и игри навън.

 8. 215.

  На 9,3 лабрадорът ни ще навърши 2 месеца как да го научим да живее на двора има къщичка

 9. 216.

  До 215. Васка - това, което Ви съветваме е да не вързвате кучето ако наистина ще стои на двора. Нека има свое оградено място (достатъчно голямо за да може кучето да се чувства комфортно), където е и къщичката. Постепенно то ще свикне с това място и когато го пускате извън заграденото място то ще го приема като разходка, както е при живеенето в апартамент.

 10. 217.

  Здравейте, днес ми подариха лабрадор. Вече има име и му направихме дом, но не знам как го дресирам и дали да му копувам каишка, защото може да Иначе е. Много ви моля помогнете ми.

 11. 218.

  Извинете за грешките. Имах в предвид,че каишката може да му умалее.

 12. 219.

  До 218. Вани К. - изпращаме Ви линк, където ще намерите ценна информация за обучението както и най-честите команди, на които може да научите своя любимец. Относно каишката - вземете обикновена и по-евтина в началото, тъй като както сте написали - след няколко месеца ще му бъде малка и ще трябва да я замените с друга.

 13. 220.

  Извинете, не сте пратили линка. Само казвам. :)

 14. 221.

  До 220. Монти - извиняваме се за пропуска. Ето го и линка: http://zoomedia.baubau.bg/съвети/обучение-на-кучето

 15. 222.

  По колко време трябва да го разхождам и горе -долу ако може и дистанция.

 16. 223.

  До 222. - зависи колко е голямо кучето. Ако все още няма годинка е добре да се извежда 3 до 4 пъти дневно. Ако е над годинка и има установени навици може и сутрин и вечер (ако успява да се сдържа). Дистанцията определяте Вие. Съветваме Ви да използвате автоматичен повод, с който лесно ще може да регулирате дистанцията. При контакт с други кучета и на оживени места е добре да го водите близо до Вас.

 17. 224.

  Яко куче

 18. 225.

  Здравейте! Искам да попитам - на колко годинки или месеца се слага каишка и може да се развежда навън?

 19. 226.

  До 225- На 10,11 месеца или на 1 годинка.Вие си решавате.Но да има поне 5 месеца.

 20. 227.

  До 225. - препоръчително е каишка да се слага след навършване на 3 месеца. До тогава - само пудра. Извеждане навън и контакт с други кучета се препоръчва след поставяне на задължителните ваксини, което се пада проблизително след 2-я месец. До тогава може да се извежда по-малко, но е добре да се избягват местата, където се предполага, че е имало много кучета, както и контакт с тях.

Подобни статии

Общ преглед на комарите

Общ преглед на комарите

Кои са основните местообитания на комарите? Защо на Антарктида няма комари? Къде са най - многобройн...

Великденче

Великденче

Може би отдалече ще Ви се стори, че това е Kалинка? Истината е, че това е друго насекомо, което наро...

Френски булдог

Френски булдог

Сплескана муцунка и възхитително сумтене - това е Френският булдог. Това е кучето с най - шумно хърк...

Акита (Акита ину)

Акита (Акита ину)

Болен ли сте? Бременна ли сте? Ако сте в Япония, в знак на съпричастност може би няма да Ви подарят ...

Рекламирай в INSERT.BG