🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Йоркширски териер

Йоркширски териер

Физическа характеристика на Йоркширски териер

Размери и тегло

Колко тежи йоркшираКолко е висок йоркшираЙоркширите достигат тегло от едва 2.5 - 3.5 килограма (FCI: до 3.5 кг). Има и по - едри екземпляри. Ръста им варира около 20 - 22 см (FCI: 22 - 24 см).

Тяло и глава

Имат малко компактно тяло и неслучайно често биват носени като "джобни кученца" в малки и практични чанти.

Очи и Уши

Очите са средно големи и тъмни на цвят. Ушите са малки, изправени и не много раздалечени едно от друго.

Опашка

Опашката се носи над линията на гърба. Често пъти бива купирана.

Рейтинг:
4.1/5 на базата на 10 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

235. Анджелина
Моята Джули Купър е на 2 г и е около 1,200 не съм я теглила скоро само да уточня!!И съм мн доволна от жената от която я взех мисля че ако има някой с интерес затова ще кажа от къде я взех. Взех я от МИНИ ЙОРКШИРСКИ териери-Loving Little paws така се казва и страницата на жената .Джули стана с мн гъста козина .Мн хубави цветове и ушичките й се вдигнаха.Жената е много коректна и колкото ще стани кученцето тя казва. Тя има няколко мъжки всичките са уникални както се досетихте по името на Джули Купър .Тя е от Купър той е с мн титли за тях може да проверите в страницата й .Може да проверите препоръчвам този развъдник с 2 ръце .ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСПЕХ В ТЪРСЕНЕНО НА ВАШИЯТ БЪДЕЩ НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ❤❤
234. Кристиана

Искам за 10 клас да си поръчам мини йорки

233. Цветелина

Здравейте!Да попитам на по-малките кучета мляко ли трябва да се дава?

232.
Здравейте, моят Рафи е йорки, тежи 4500 и е на 4 месеца и половина. Доста ни е едър, въпреки че родителите са на половината на килограмите му. Та въпросът ми е до колко килограма би могъл да стане?
231.
Здравейте .Защото много искам мини йорки бихте ли ми казали откъде бих могла да си го взема.Дали може да живее в малък апартамент и каква е най-подходящата храна за тях или това ветеринарят ще ни каже?
230.
Здраврйте,ние имаме Йорки на 1.6 м и 1.5кг и снощи се схванаха задните крачета и залита . От какво може да е?
229. Станимира Лефтерова
Здравейте групичка..! Искам съвет от хора попадали в същата ситуация. От 14 дни .., както вече се похвалих си имам Йорки на 58 дни. Свикна с нас и играе много, но стане ли въпрос да се вземе да се гушне или само да се вдигне или вземе на ръце и цялото трепери и се свива и крие веднага. Не желае да я преместим дори и да сме седнали на пода, да не говорим ..., че гушкане за нея не съществува. Иска само и единствено да играе с ръцете ни , с играчки , но не и по - голяма близост. Страхува се и от малко по- силен шум и отново отива и се крие...!
228. Катя
Нашето йорки е на 10 месеца и е 4.500 знаем че не е мини до колко килограма може да стигне
227. Богатата
Туй мастиф по голема четина ат мня има яя
226. Чарли
Здравейте,аз имам йорки и той постоянно лае . Страх до е от кучета и ги лае ,лае котки, гълаби ,понякога и хора ,когато се вози в кола лае ,дори като излезе на разходка лае и винаги щом хората ядем.Иначе е много добър. Той е на 1 годинка и 4 месеца. Предварително благодаря !!!
225.
Здравейте моето йорки е на 1 година и 3 месеца,но се страхува от други кучета , дори и от по-малки на размер и години. Благодаря!!!????
224. Чарли
Здравейте, имам йорки на 1 годинка и е много злояд.Какво да направя?
223.
Здравейте, аз съм Маги (222.) Само да поясня ,че той вече е на 1 годинка. Благодаря предварително!!!
222. Маги
Здравейте, имам йорки на 10 месеца.Той много се страхува от други кучета.По едно време толкова се бяхме отчаяни ,че решихме да го водим на психолог????.Разбира се не стигнахме до това.Бихте ли ме посаветвали нещо или той няма да все оправи.
221. Петя:
Здравейте! Имам малко мини йоркширски териер, който е на 2 месеца и 10 дни. Вкъщи е от 15 дни и днес като го вдигнах ридях, че на коромчето от левия край има топченце. Бихте ли ме информирали , това какво може да е. Предварително ви благодаря.
220.
Колко време могат да стоят сами?
219. Теодора
Здравейте от 3 дни имам мини йорки в първия ден ядеше мн добре у втория половината след това го заведах на лекар сложиха му за обезпаразитяване от тогава една нощ и половина неиска да яде иначе е мн жизнен не се спира и тежи 700гр за възраста в норма ли е
218. Теодора
Здрвеейте
217.
Здравейте на дъщеря ми и подариха котки на 1,5 години и не могат да се справят с пишкането навсякъде дори и на леглото.
216. д-р БауБау
До 215. Бижу - ако заспива и не плаче (скимти) значи дажбата му стига. Ако продължи обаче да отказва да суче е добре да преминете изцяло на адаптирано мляко.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...