🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Бял териер (Уести)

Бял териер (Уести)

Интересни факти за Бял териер

Интересни факти за бял териерИма сведения, че бялота оцветяване на козината при породата се дължи на трагичен ловен инцидент. По време на лов, полковник Едуард Малкълм сметнал своя червен териер за лисица и по погрешка го застрелял.

След случилото се, той се зарекъл, че ще селекционира бял териер, за да не го бърка по време на лов. Колко е вярна тази теория не се знае.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

5. Никол 17
СЛАДУРЧЕТА
4. Уести
Добре, благодарим ви! :)
3. д-р БауБау
До 2. Уести - Има различни марки обезпаразитяващи на различна цена, разбира се. Най-обикновеният вариант са бихелдон и каниверм. Малко по-висок клас са цестал плюс и празител. И най-високият клас са Дронтал плюс.
2. Уести
Здравейте! Какво трябва да му давам за обезпаразитяване? Живее на село и не е обезпаразитявано (вътрешно). На 4 год. Каква е най- добрата марка, хапчета ли са,? Благодаря предварително! :)
1. West white terrier-Cairn terrier
Имам такова куче, но оранжевичко и породата му е керн териер ( cairn terrier ) куче от Шотландия. Когато ме види подскача и се радва като малко детенце!!! :) Искам да науча повече за керн териерите! Очаквам с нетърпение!!! :) :) :)
Виж още отзиви
Коментирай
loading...