Боксер

Боксер

Характер и поведение на Боксер

Какъв характер има БоксераПоведение при БоксераБоксерите не са от най - тихите и спокойни породи и трудно остават незабелязани.

Днешният боксер обича да се забавлява и понякога може да се държи като 3-годишно дете.

Запазват детското в себе си дори когато остареят. Игривостта им е толкова голяма, че биха гонили играчката си дори и в тъмното.

Имат добър харакер и са страшно предани на своите стопани. Обичат вниманието страшно много.

Боксерите са верни пазачи и забавни приятели и когато са доволни наистина им личи.

Стъпват с изключително достойнство и грация.

Ако е добре социализиран, обикновено Боксерът няма проблем с разбирателството си с други животни, но все пак трябва да се внимава тъй като всяко куче се отличава със своя индивидуалност.

Някои представители на породата може да прояват голяма подозрителност и недоверие към непознати лица и да ги приемат като заплаха.

От рано, Боксерът трябва да разбере кой командва, за да се спестят много проблеми занапред.

5.0, 3 гласа
прегледи 10991

Препоръчани продукти

Коментари за Характер и поведение на Боксер

 1. 8.

  До 7. Таня - с подходящо обучение от ранна възраст, до агресия на боксерите едва ли ще се стигне.

 2. 9.

  zdraveite!Az ste si kopuvam bokser ste mi kazete li dali kozinata mu mnogo pada

 3. 10.

  До 9. Sashko - боксерите са късокосместа порода и козината им не пада много. Необходимо е само изчеткването й от време на време.

 4. 11.

  Прекрасни са! Любвеобилни, предани, верни до гроб, умни,особено женските! За мен те са академиците сред кучетата! Имали сме и мъжки боксер но са много по-назад от женските по интелект.Нашата боксерка Тина обожаваше морето и да играе във висока трева след дъжд и в прясно навалял дълбок сняг.

 5. 12.

  Имаме тигров боксер от 12.2006 тя ечлен на дома ни. Най-умното куче на света. Преди два месеца иоперирахме втори тумор, но сега е прекрасна отново

 6. 13.

  Здравейте! В квартала ни се появи уличен тигров боксер! Вече се движи в глутница с една кръстоска между немска овчарка и бордър коли, две получерни кучета и едно дребно куче. Опасяваме се да не е агресивен и опасен!

 7. 14.

  До 13. Филип - има вероятност кучето да е изгубено или изоставено. Може да сигнализирате в местния Ви приют ако се притеснявате. Там следва кучето да се прибере в приюта за бездомни животни.

 8. 15.

  Ще опитаме! :)

 9. 16.

  Кучето намери своя стопанин! :)

 10. 17.

  Имам боксер на 45 дни много хапе, какво да предприема

 11. 18.

  До 17. Андриян - за момента му осигурете играчки, подходящи за гризане. Кученцето е все още бебе и за него "хапане" е просто игра. След навършване на 2 месеца постепенно може да започнете и обучение. Изпращаме Ви статия, която ще Ви бъде от полза: http://zoomedia.baubau.bg/съвети/обучение-на-кучето

 12. 19.

  Вярно ли е че боксерите боледуват от рак и ако в така как да го предотвратя

 13. 20.

  До 19. - според статистиките, боксерите са предразположени към ракови заболявания, но това не означава, че всеки боксер ще се разболее от тази коварна болест. Относно превенцията - тя е подобна както при хората - здравословен начин на живот. Осигурявайте на своя любимец достатъчно разходки, подходяща за него храна и разбира се - внимание и любов.

 14. 21.

  Защо нашата тигрова боксерка на 6 месеца си яде акото когато е сама храня я с гранули какво може още да яде на тази възраст

 15. 22.

  До 21. Лея - изпращаме Ви статия, която ще Ви бъде от полза: http://zoomedia.baubau.bg/съвети/защо-кучетата-ядат-изпражнения

  Относно храненето - гранулите са достатъчни за основна храна. Може да й давате лакомства между храненията и плодове и зеленчуци, които обича (краставици, моркови, ябълка)

 16. 23.

  Боксерите боледуват ли много

 17. 24.

  До 23. - зависи от начина, по който се отглеждат. Има определени заболявания, към които са предразположени. Повече може да научите тук: http://zoovidove.baubau.bg/боксер/здравословен-статус-проблеми-боксер.html

 18. 25.

  Здравейте, имам боксер на 2 год. Последно време често повръща.

 19. 26.

  До 25. - ако повръщането продължава повече от 2-3 дни е нужен преглед от ветеринар. Нядяваме се, че сте вземи мерки!

 20. 27.

  Имам пясъчен боксер казва се Роки.Той е на 5 години,много е добър и любвиобилен,но не можем да му намерим женска боксерки.Някой може ли да ми пише ако има интерес.

Подобни статии

Морфология на комарите

Морфология на комарите

Благодарение на дълги години усилена работа, днес комарите са проучени детайлно по отношение на тяхн...

Шар пей

Шар пей

Шарпеят е една от най - необичайните на вид породи кучета и трудно остава незабелязан. Това древно ...

Светулка

Светулка

Всеки един от нас, съзнателно или не, е виждал тези малки и необикновени същества - светулките, проб...

Санбернар

Санбернар

Санбернарът ... смело и величествено куче, известно по цял свят с героизма си. Едва ли има човек, ко...